Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey schiet Ajax naar overwinning op Lille

Brobbey schiet Ajax naar overwinning op Lille

18 feb 2021, 23:59

Ajax heeft de uitwedstrijd tegen Lille in de zestiende finale van de Europa League met 1-2 gewonnen. Dusan Tadic en invaller Brian Brobbey sloegen in de laatste drie minuten van de reguliere speeltijd toe.

Ajax kwam in de 73e minuut op achterstand na een blunder van Nicolás Tagliafico. De Argentijn speelde te zacht terug en zag Timothy Weah profiteren. Tagliafico revancheerde zich in de 87e minuut. Hij verdiende een strafschop omdat hij een duwtje kreeg van Renato Sanches. Dusan Tadic maakte vanaf 11 meter geen fout. Invaller Brian Brobbey, die Ajax in de zomer gaat verlaten, tekende in de 90e minuut voor de belangrijke 1-2.

De return is komende donderdag in de Johan Cruijff ArenA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.