Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey reageert voor het eerst op veelbesproken overtreding Reijnders

Brobbey reageert voor het eerst op veelbesproken overtreding Reijnders

20 sep 2022, 17:24

Het is onzeker of Brian Brobbey deze week mee kan doen in de twee oefenwedstrijden van Jong Oranje tegen Jong België en Jong Roemenië. De aanvaller van Ajax heeft aan de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen AZ een enkelblessure overgehouden.

"We moeten even kijken hoe het gaat. Zo met je been inkomen is gevaarlijk", zei Brobbey dinsdag in gesprek met De Telegraaf over de overtreding van Tijjani Reijnders. "Ik heb er nog steeds heel veel last van. Zoiets kun je niet doen. Normaal gesproken trekken ze hier rood voor."

"Ze hebben mij nog nooit zo getrapt hoor. Nee, nog nooit. Normaal trekken ze aan mijn shirt of zo", vervolgt de spits. "En hij kreeg geen rood...”, besluit hij vol ongeloof.

Brobbey traint apart van de groep en gaat bij Jong Oranje met de fysiotherapeut aan de slag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.