Terug

Volg Vandaag Inside

'Brobbey neemt afscheid van medespelers in Leipzig en tekent bij Ajax'

'Brobbey neemt afscheid van medespelers in Leipzig en tekent bij Ajax'

20 dec 2021, 13:37

Bryan Brobbey gaat RB Leipzig op korte termijn verlaten, weet het Duitse Bild. De spits van Jong Oranje lijkt verhuurd te gaan worden aan zijn oude liefde Ajax.

Zaterdag beleefde Leipzig een nieuw dieptepunt. De ploeg van trainer Domenico Tedesco verloor in eigen huis van degradatiekandidaat Arminia Bielefeld (0-2). Brobbey werd in de 87ste minuut pas ingebracht, toen de eindstand al op het scorebord stond. Volgens Bild was het ook voorlopig de laatste actie van de aanvaller in het shirt van Leipzig.

De spits zou na afloop van de dramatische nederlaag tegen Arminia Bielefeld zelfs al afscheid hebben genomen van zijn medespelers. Enkele weken daarvoor wendde Brobbey zich al tot het bestuur met het verzoek tot een vertrek.

Leipzig en Brobbey kregen dit seizoen met Tedesco een nieuwe trainer. De coach lijkt het team echter maar niet aan de praat te krijgen, want na 17 speelrondes staan de 'Die Roten Bullen' op een teleurstellende 10e plek in de Bundesliga. De club dingt nog wel mee in de Europa League, waarin het Real Sociedad treft in de knock-outfase.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.