Terug

Volg Vandaag Inside

‘Brobbey moet deel van Leipzig-tekengeld inleggen voor transfer naar Ajax’

‘Brobbey moet deel van Leipzig-tekengeld inleggen voor transfer naar Ajax’

13 mei 2022, 22:13

Ajax huurt Brian Brobbey van RB Leipzig en onderzoekt de mogelijkheid om hem definitief over te nemen. De Amsterdamse club zal dan wel een transfersom neer moeten leggen voor de 20-jarige spits, die vorig jaar een vierjarig contract tekende in Duitsland. Valentijn Driessen stelt dat Brobbey Ajax daar mee moet helpen.

‘Ik vind dat Brobbey een gedeelte van zijn tekengeld zou moeten meebetalen aan de transfersom van Ajax’, zegt de journalist in Kick-off de podcast van De Telegraaf. De aanvaller verhuisde vorige zomer transfervrij van Ajax naar Leipzig, nadat eerdere pogingen van Ajax om hem alsnog in Amsterdam te laten bijtekenen, op niets waren uitgelopen. ‘Hij moest zo nodig naar dat RB Leipzig, gratis en voor niets de deur uitlopen…’

Het huwelijk tussen Brobbey en Leipzig liep uit op een deceptie, waardoor ook de spits een definitieve terugkeer naar Amsterdam wel lijkt te zien zitten. ‘Nu bloeit hij op, en dan mag hij ook wel een financiële veer laten, wat mij betreft. En daar mag H2 (Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, red.) ook best op aandringen.’ 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.