Terug

Volg Vandaag Inside

'Brobbey maakt transfer naar de Bundesliga'

'Brobbey maakt transfer naar de Bundesliga'

20 feb 2021, 18:15

Brian Brobbey gaat zijn contract bij Ajax niet verlengen en zou zelfs al ergens anders hebben getekend. Volgens Valentijn Driessen speelt de aanvaller volgend seizoen bij RB Leipzig.

'Het gerucht gaat namelijk dat hij bij RB Leipzig heeft getekend, maar als je Ten Hag nu hoort, dan geeft hij de fans toch wat hoop dat Brobbey misschien blijft', vertelt Valentijn in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. 'En als-ie niet heeft getekend, dan blijft hij wellicht. Er is dus nog een kiertje, tenzij hij elders heeft getekend. Maar dat hoeft Ajax niet te weten.'

De 19-jarige Brobbey schoot Ajax afgelopen donderdag nog naar de overwinning tegen Lille in de Europa League. 'Vanaf 1 januari is hij vrij om te praten met wie hij wil. Het kan heel goed dat Brobbey een voorcontract heeft getekend en Ten Hag dat niet weet, of nog niet weet.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.