Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey laat grote wens van Ajax-fan Sem uitkomen

27 mrt 2024, 16:26

Brian Brobbey heeft de wens van Ajax-supporter Sem laten uitkomen nadat de oma van Sem een actie voor hem had opgezet. Ze schreef een brief aan Brobbey om haar kleinzoon, die een moeilijke periode achter de rug had, in het zonnetje te zetten. De brief bereikte de Ajax-spits, waardoor Sem onder andere de Ajax-selectie mocht ontmoeten, een Ajax-shirt ontving en samen met Brobbey het veld mocht betreden tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Onlangs gaf Wesley Sneijder in Veronica Offside aan dat hij Brobbey graag in een tweespitsensysteem zou willen zien bij Oranje met Memphis Depay. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.