Terug

Volg Vandaag Inside

‘Brobbey kan Ajax verruilen voor de Premier League’

‘Brobbey kan Ajax verruilen voor de Premier League’

20 juli 2023, 08:32

Brian Brobbey staat in de belangstelling van Everton, maar een formeel bod moet nog volgen voor de 21-jarige spits van Ajax, zo meldt Sky Sports-verslaggever Vinny O’Connor op Twitter.

Volgens de sportverslaggever heeft Everton al contact opgenomen met Ajax om hen op de hoogte te brengen van de belangstelling in Brobbey. De tweede club uit Liverpool wist zich afgelopen seizoen op de valreep te handhaven in de Premier League en zou zich willen versterken met de spits. Overigens benadrukt O'Connor dat er nog geen bod is neergelegd bij Ajax. Voor de Amsterdammers geldt dat zij voor komend seizoen nog een spits zoeken die de concurrentie met Brobbey moet aangaan.

Brobbey verliet Ajax in 2021 transfervrij om bij RB Leipzig te gaan spelen, maar uiteindelijk kwam zijn carrière hier niet van de grond. Ajax huurde Brobbey vervolgens om hem daarna na een jaar weer over te nemen voor ruim zestien miljoen. De spits ligt tot 2027 vast in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.