Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey: 'Het zou geweldig zijn als Ajax mij kan terugkopen'

Brobbey: 'Het zou geweldig zijn als Ajax mij kan terugkopen'

23 mrt 2022, 11:02

Brian Brobbey verliet Ajax afgelopen zomer transfervrij voor RB Leipzig, maar keerde tijdens de winterstop op huurbasis terug in Amsterdam. In gesprek met De Telegraaf spreekt de 20-jarige aanvaller zijn wens uit om definitief terug te keren bij de club die hem opleidde. 

‘Ik ben nog niet klaar in Amsterdam. Als het aan mij ligt, speel ik volgend seizoen voor Ajax. Honderd procent’, zegt Brobbey in gesprek met de krant. 

Werk aan de winkel voor José Fortes Rodriguez en Mino Raiola, het management van de sterke spits. ‘Ik denk dat ze binnenkort gaan zitten met Leipzig. Het zou geweldig zijn als Ajax mij kan terugkopen’, aldus die Brobbey, die ondanks een moeilijk halfjaar bij Leipzig geen spijt heeft van zijn overstap naar de Bundesliga. ‘Dat avontuur heeft mij mentaal sterker gemaakt.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.