Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey: 'Dit is wat ik moet doen, scoren'

Brobbey: 'Dit is wat ik moet doen, scoren'

19 feb 2021, 00:09

Brian Brobbey bewees donderdag voor de tweede keer in korte tijd zijn waarde voor Ajax. Drie weken geleden bezorgde hij de Amsterdammers als invaller de winst tegen Willem II (3-1), dit keer deed hij dat in de eerste knock-outronde van de Europa League tegen Lille (1-2).

"Dit is wat ik moet doen, scoren", zei Brobbey, die onlangs besloot zijn in de zomer aflopende contract niet te verlengen. "Als ik erin kom, wil ik scoren. Ik wil natuurlijk alles geven voor Ajax. Het was een beetje hetzelfde als tegen Willem II, ik ben heel blij."

Ajax was beter dan Lille maar kwam na een fout van Nicolás Tagliafico in de 72e minuut wel op achterstand. Dusan Tadic maakte vanaf de strafschopstip in de 87e minuut gelijk en daarna was het de beurt aan Brobbey. "Na een domme fout van onszelf hebben we hier goed doorgepakt", aldus matchwinner Brobbey. "We kunnen met een goed gevoel naar de return kijken. Maar ze zijn gevaarlijk in de counter, met snelle spelers voorin."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.