Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey: 'Dat zijn heel mooie woorden van Wim Kieft en die doen me goed'

Brobbey: 'Dat zijn heel mooie woorden van Wim Kieft en die doen me goed'

4 dec 2023, 08:57

Brian Brobbey vertelde na de zege van Ajax op NEC (1-2) aan De Telegraaf dat de lovende woorden van Wim Kieft hem erg goed hebben gedaan. “Dat zijn heel mooie woorden.”

Wim schreef afgelopen vrijdag in zijn column voor De Telegraaf dat hij Brian Brobbey als de meest complete spits van de Eredivisie ziet. De oud-international was onder de indruk van het optreden van Brobbey tegen Olympique Marseille en vindt hem dan ook een stuk completer dan Santiago Giménez en Luuk de Jong. Lovende woorden waar Brobbey erg blij mee is. “Dat zijn heel mooie woorden van Wim Kieft en die doen me goed.”

Brobbey onthulde vervolgens ook dat de eerdere kritiek van onder meer Marco van Basten hem wel heeft geraakt, maar hij is vastberaden om zijn ongelijk te bewijzen. “Er is altijd wel kritiek, maar soms doet het je wat en wil je iets laten zien. Ik was wel extra gebrand, ja. Mensen praten zo veel; ook aan de tafel van Rondo, met Marco van Basten. Ik wil zijn ongelijk bewijzen. Of dat gaat lukken? Zeker weten.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.