Terug

Volg Vandaag Inside

Britse premier: Mogelijk in mei fans bij duels Premier League

Britse premier: Mogelijk in mei fans bij duels Premier League

22 feb 2021, 18:55

Supporters keren half mei mogelijk weer terug bij voetbalwedstrijden in de Premier League. Dat heeft premier Boris Johnson maandag laten weten.

De laatste speelronde van de Premier League staat voor 17 mei op de agenda. De finale van de prestigieuze FA Cup staat voor 15 mei uitgeschreven.

Johnson vertelde nog niet over het EK-voetbal, dat als het aan de UEFA ligt nog steeds in 12 landen wordt gehouden. Volgens de huidige plannen worden de halve finales en de eindstrijd in Londen afgewerkt.

Johnson presenteerde maandag een routekaart waarin is vastgelegd hoe de coronaregels op termijn worden versoepeld in Engeland, dat sinds 4 januari in lockdown is. Buitensporten als voetbal, golf en tennis mogen vanaf 29 maart ook op amateurniveau weer in teamverband worden hervat. Sportscholen en zwembaden mogen vanaf 12 april weer hun deuren openen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.