Terug

Volg Vandaag Inside

Britse pers keihard: 'Van de Beek viel vanaf de eerste minuut uit de toon'

Britse pers keihard: 'Van de Beek viel vanaf de eerste minuut uit de toon'

10 feb 2021, 09:20

Donny van de Beek heeft zich dinsdagavond in het FA Cup-duel met West Ham United opnieuw niet van zijn beste kant laten zien. De middenvelder werd een kwartier voor tijd gewisseld voor Bruno Fernandes. De beoordelingen in de Britse pers waren niet al te best over Van de Beek.

Manchester United won na een doelpunt van Scott McTominay in de 97ste minuut uiteindelijk van The Hammers. Van de Beek kon wederom niet zijn stempel drukken in een wedstrijd voor The Red Devils.

The Manchester Evening News deelde zelfs een drie uit aan de Nederlander. 'Als Manchester United niet aan de bal was, zette hij nauwelijks druk op de tegenstander. Als Manchester United de bal wél had, kwam hij nauwelijks door. Hij viel vanaf de eerste minuut uit de toon’, schrijft het medium.

Van de Beek werd in de BBC https://www.bbc.com/sport/football/55951207 beoordeeld met een 4,74. 'De blik op zijn gezicht zegt alles over de manier waarop hij momenteel speelt', vertelt analyticus Jermaine Jenas bij de BBC. 'Met een beetje angst en een gebrek aan wedstrijdritme.’

The Independent gaf de voormalig speler van Ajax wel een ruime zes. ‘Hij had in de eerste helft moeite om in de wedstrijd te komen, een paar goede loopacties die helaas niet opvielen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.