Terug

Volg Vandaag Inside

Brighton tegen Chelsea weer met Jahanbakhsh

Brighton tegen Chelsea weer met Jahanbakhsh

14 dec 2018, 11:50

BRIGHTON (ANP) - Alireza Jahanbakhsh keert na ruim een maand afwezigheid terug in de selectie van Brighton & Hove Albion. De Iraanse aanvaller kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Chelsea zijn rentree maken. Een blessure hield Jahanbakhsh de afgelopen weken aan de kant.

De 25-jarige vleugelspits werd afgelopen seizoen in dienst van AZ met 21 doelpunten topscorer van de eredivisie. Het leverde Jahanbakhsh een transfer op naar Brighton, dat zo'n 25 miljoen euro betaalde aan AZ. De Iraniër zat aanvankelijk vooral op de bank, maar stond in de laatste vier wedstrijden voor zijn blessure steeds in de basis. Hij wacht nog op zijn eerste doelpunt in de Premier League.

Bij Chelsea is het onzeker of Alvaro Morata kan meedoen. De Spaanse spits, die vijf doelpunten maakte in de Premier League, viel donderdag met een knieblessure uit in het Europese duel met de Hongaarse club MOL Vidi (2-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.