Terug

Volg Vandaag Inside

Brian Brobbey toont Bas Nijhuis de rode kaart: 'Voor Reijnders nog'

Brian Brobbey toont Bas Nijhuis de rode kaart: 'Voor Reijnders nog'

10 dec 2022, 13:49

Brian Brobbey en Bas Nijhuis hebben in de winterstop een openstaande rekening afgehandeld. De Ajax-spits kon Nijhuis namelijk eindelijk de rode kaart tonen. Brobbey was enkele weken geleden furieus nadat de scheidsrechter slechts geel uitdeelde aan Tijjani Reijnders tijdens AZ-Ajax.

Het moment had alles te maken met de snoeiharde tackle van Reijnders op Brobbey in de slotfase van de wedstrijd. Nijhuis gaf geel voor de onbesuisde tackle van de middenvelder, wat leidde onvrede bij Brobbey. De vaste bargast van Vandaag Inside heeft de aanvaller nu de kans gegeven om hem de rode kaart uit te delen en dat deed de Ajacied graag. Het leverde grappige beelden op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.