Terug

Volg Vandaag Inside

'Brian Brobbey maakt transfer naar Bundesliga'

'Brian Brobbey maakt transfer naar Bundesliga'

11 mrt 2021, 23:32

Brian Brobbey speelt na dit seizoen voor RB Leipzig. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De aanvaller was vanavond als invaller met een doelpunt nog belangrijk in de 3-0 overwinning van Ajax tegen BSC Young Boys.

De negentienjarige Brobbey zou een persoonlijk akkoord met RB Leipzig bereikt hebben. In februari werd al bekend dat Brobbey zijn contract niet bij Ajax zou gaan verlengen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars hoopte dat Brobbey alsnog bij zou tekenen. 'We hebben een aanbieding gedaan waarvan je van je stoel valt. Nee, de hoogte van het salaris geef ik niet. Maar uit het voorstel spreekt heel, heel veel vertrouwen', vertelde Overmars in gesprek met De Telegraaf.

Brobbey maakte dit seizoen zijn debuut voor Ajax in de Eredivisie tegen Fortuna Sittard en wist toen direct te scoren. In de Europa League was Brobbey belangrijk met de winnende 1-2 tegen Lille OSC en donderdagavond scoorde de spits ook tegen BSC Young Boys.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.