Terug

Volg Vandaag Inside

Brian Brobbey haakt geblesseerd af voor Oranje

18 mrt 2024, 12:24

Brian Brobbey mist de oefeninterlands van het Nederlands elftal met Schotland en Duitsland. De spits van Ajax heeft zondag een hamstringblessure opgelopen in de slotfase van het uitduel met Sparta Rotterdam. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de vriendschappelijke duels van Oranje te vroeg voor hem komen.

De 22-jarige Brobbey liep al langer rond met hamstringklachten. Hij sloeg de afgelopen weken een aantal trainingen over. Bondscoach Ronald Koeman vernam vorige week al dat hij geen beroep kan doen op Joshua Zirkzee. De spits van Bologna heeft ook een hamstringblessure opgelopen.

De selectie van Oranje bestaat na de afmelding van Brobbey uit 25 spelers. Zij verzamelen zich maandagmiddag in Zeist, waar Koeman vanaf 16.30 uur een persconferentie geeft. Nederland ontvangt Schotland vrijdagavond in de Johan Cruijff ArenA en speelt volgende week dinsdag tegen Duitsland in Frankfurt.

Wesley vertelde onlangs bij Veronica Offside dat hij een tweespitsensysteem bij Oranje met Memphis Depay en Brian Brobbey wel ziet zitten. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.