Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen in het ziekenhuis na val van de trap

Johan Derksen in het ziekenhuis na val van de trap

3 apr 2019, 18:00

Nog nooit miste Johan Derksen een uitzending van Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International. Vrijdag komt hier helaas verandering in en moeten Wilfred Genee en René van der Gijp het doen zonder hun trouwe tafelgast.

Johan heeft thuis een ongeluk gehad en kampt met een hersenschudding en een pijnlijke onderarm. Johan maakt het goed, maar moet wel even bijkomen. Meer nieuws over Johan vanaf 16.00 uur op Radio Veronica met Wilfred Genee.

Veronica Inside op tv begint vrijdag om 22.00 uur, zonder Johan maar met vervanger Jan Boskamp, direct na de interland van de Oranje Leeuwinnen tegen Mexico.

COMPILATIE: Het beste van Johan in Veronica Inside

'Ik hoor van iedereen dat het onmogelijk werken is met Verbeek'
3:51
'Ik hoor van iedereen dat het onmogelijk werken is met Verbeek'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.