Terug

Volg Vandaag Inside

BREAKING: Ajax wil stunten en gaat vol voor PSV'er Bergwijn

BREAKING: Ajax wil stunten en gaat vol voor PSV'er Bergwijn

14 mei 2019, 11:00

Ajax wil PSV'er Steven Bergwijn naar Amsterdam halen, meldt De Telegraaf. Directeur Marc Overmars hoopt Bergwijn te verleiden tot een transfer naar de aanstaande kampioen. Bergwijn zelf zou niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Ajax staan.

Ajax heeft zich inmiddels officieel gemeld bij het management van de jonge PSV'er. 'Ik kan niet ontkennen dat Stevie tussen Marc Overmars en mij ter sprake is gekomen', meldt zaakwaarnemer Fulco van Kooperen. Ajax wil zo snel mogelijk een vervolg geven aan het eerste gesprek.

VI meldt dat PSV een transferbedrag van zo'n 40 miljoen euro in gedachten heeft voor Bergwijn. Mocht Ajax zich officieel melden bij PSV, dan zal daar ongetwijfeld een flinke 'Ajax-bonus' bovenop komen, schrijft De Telegraaf.

'Ik denk dat Bergwijn een hele spectaculaire aanvaller wordt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.