Terug

Volg Vandaag Inside

Brazilië zonder Neres gelijk tegen Panama

Brazilië zonder Neres gelijk tegen Panama

23 mrt 2019, 21:06

PORTO (ANP) - Brazilië heeft in een oefeninterland in Portugal niet kunnen winnen van Panama. In Estádio do Dragão, de thuishaven van Porto, werd het 1-1. Bij Brazilië bleef Ajacied David Neres, voor het eerst opgeroepen, de hele wedstrijd op de bank.

In de 32e minuut bracht Lucas Paquetá, speler van AC Milan, de Brazilianen met een volley aan de leiding. Vier minuten later maakte Adolfo Machado met een bekeken kopbal gelijk.

Dinsdagavond treedt Brazilië in een oefenwedstrijd aan tegen Tsjechië. Brazilië, kwartfinalist op het afgelopen WK (2-1-nederlaag tegen België), is in voorbereiding op de Copa América, die half juni begint.

Neres was door bondscoach Tite opgeroepen na een blessure bij Real Madrid-speler Vinícius Júnior.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.