Terug

Volg Vandaag Inside

Brazilië zet Peru overtuigend opzij

Brazilië zet Peru overtuigend opzij

23 juni 2019, 01:07

Brazilië heeft zich met een overtuigende overwinning op Peru geplaatst voor de kwartfinales van de Copa América. De 'Goddelijke Kanaries' bezorgden bondscoach Tite een glimlach door in São Paulo met 5-0 te winnen.

Peru had net als Brazilië vier punten uit de voorgaande twee duels, maar kwam er tegen het gastland van de Copa niet aan te pas. Casemiro schoot Brazilië, dat speelde zonder Ajacied David Neres, in de twaalfde minuut op 1-0 en zeven minuten later maakte Roberto Firmino er 2-0 van. Doelman Pedro Gallese trapte de bal uit tegen de Braziliaan. De keeper zag de bal terugkaatsen tegen de paal, maar Firmino kapte hem vervolgens uit en schoot alsnog binnen. Everton zorgde met een laag schot voor de 3-0-ruststand.

Aanvoerder Dani Alves schoot in de tweede helft van dichtbij de 4-0 binnen. Invaller Willian bepaalde vlak voor tijd met een fraai schot van afstand de eindstand op 5-0. Gabriel Jesus miste in blessuretijd nog een strafschop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.