Terug

Volg Vandaag Inside

Brazilië klopt Argentinië in Saudi-Arabië

Brazilië klopt Argentinië in Saudi-Arabië

17 okt 2018, 00:10

DJEDDA (ANP) - Het Braziliaanse voetbalelftal heeft de prestigestrijd met Argentinië gewonnen. De twee Zuid-Amerikaanse grootmachten troffen elkaar in Saudi-Arabië voor de 'Superclásico de las Américas'. De Brazilianen wonnen in het stadion van Djedda, waar ruim 60.000 toeschouwers zaten, met 1-0 dankzij een doelpunt diep in blessuretijd van Miranda.

De verdediger van Internazionale kopte de bal uit een hoekschop van aanvoerder Neymar langs de Argentijnse doelman Sergio Romero, die zich verkeek op de zwabberende trap van Neymar. Bij Argentinië had Nicolás Tagliafico een basisplaats. De linksback van Ajax werd tien minuten voor tijd gewisseld door interim-bondscoach Lionel Scaloni. Bij de Argentijnen ontbrak de grootste ster, Lionel Messi. De aanvaller van FC Barcelona is voorlopig even niet beschikbaar voor de nationale ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.