Terug

Volg Vandaag Inside

Braziliaanse verdediger Felipe naar Atlético

Braziliaanse verdediger Felipe naar Atlético

3 juli 2019, 14:24

Atlético Madrid versterkt zich met de Braziliaanse centrale verdediger Felipe. De voetballer tekent donderdag in de Spaanse hoofdstad een contract voor drie jaar, maakte de topclub woensdag bekend. Felipe Augusto de Almeida Monteiro traint meteen mee, zodra de verbintenis is ondertekend. Hij komt over van FC Porto. Hoeveel Atlético betaalt voor Felipe is niet bekend.

De Spaanse club was hard op zoek naar versterking achterin. "Met de komst van de Braziliaan voegen we een snelle centrale verdediger toe die de bal snel uit de verdediging kan brengen en altijd een gevaar vormt in de lucht. Met hem hield Porto afgelopen seizoen achttien keer de nul, vaker dan welk ander team in Portugal."

De 30-jarige Braziliaan is een ervaren spelen met een aardige erelijst. Hij behaalde diverse kampioenschappen in zijn geboorteland met Corinthians voordat hij in 2016 overstapte naar Portugal. Daar speelde hij in drie seizoenen 142 duels voor Porto en maakte hij elf doelpunten. Ook kwam hij 27 keer in actie in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.