Terug

Volg Vandaag Inside

Braziliaanse legende Roberto Carlos voor zes euro naar Engelse kelderklasse

Braziliaanse legende Roberto Carlos voor zes euro naar Engelse kelderklasse

2 feb 2022, 14:13

De Braziliaanse legende Roberto Carlos maakte misschien wel de opvallendste transfer tijdens de afgelopen transferwindow. De Engelse kelderklasser Bull In The Barne United legde namelijk slechts zes euro neer voor de 48-jarige Carlos.

De transfer heeft alles te maken met een lotterij die op eBay werd georganiseerd onder de naam 'Dream Transfer Raffle'. Geïnteresseerde clubs konden meedoen door een ticket te kopen en daaruit werd er één winnaar gekozen.

Matthew Brown, secretaris en spits van de gelukkige winnaar Bull In The Barne United uit de 'Shrewsbury & District'-competitie, vertelde in gesprek met BBC hoe de transfer tot stand kwam. 'In de WhatsApp-groep van ons team zei iemand dat we het moesten proberen', vertelt Brown. 'Maar toen de trainer ons vertelde dat we daadwerkelijk gewonnen hadden, geloofde niemand hem uiteraard. Toch was het zo en dat hebben we dan ook uitgebreid gevierd.'

Carlos, een van de beste Braziliaanse voetballer aller tijden, komt terecht bij een typische Engelse kelderklasser. 'De accommodatie is basic, sommige douches werken bijvoorbeeld niet', vervolgt Brown. 'Een grote achterban hebben we ook niet. Meestal gewoon onze familie en een paar vaste fans. Maar dat zal wel anders zijn als Roberto Carlos meedoet. Misschien spelen we de wedstrijd wel ergens anders, want onze parkeerplaats is te klein daarvoor.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.