Terug

Volg Vandaag Inside

Brandstichting stadion en trainingscomplex NEC

Brandstichting stadion en trainingscomplex NEC

13 okt 2019, 14:35

Bij het stadion van de Nijmeegse voetbalclub NEC en het trainingscomplex De Eendracht is in de nacht van zaterdag op zondag brand gesticht. De club meldt dat alleen aan de buitenkant schade is ontstaan. De politie onderzoekt de zaak.

Volgens een politiewoordvoerster vonden de brandjes rond 02.00 uur plaats. Op basis van het eerste onderzoek gaat de politie volgens haar uit van brandstichting. Waarmee dat is gebeurd en wie ervoor verantwoordelijk is, wordt nog uitgezocht.

De brandstichting bij het stadion was aan de voorkant. Dat er alleen "externe schade" is ontstaan, is volgens NEC te danken aan snel handelen van de door het brandalarm gewaarschuwde brandweer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.