Terug

Volg Vandaag Inside

'Brands gaat vol voor Neres'

'Brands gaat vol voor Neres'

5 apr 2019, 14:56

David Neres heeft de clubs voor het uitkiezen. Na Borussia Dortmund, PSG en AC Milan heeft nu ook Everton belangstelling, meldt het Braziliaanse UOL Esporte.

Everton wil zich onder leiding van Marcel Brands gaan richten op talentvolle spelers tussen de 20 en 25 jaar oud. De komst van de 22-jarige Neres zou prima passen in dit plaatje.

Marcel Brands zou zelfs al gesproken hebben met Giuliano Bertolucci en Kia Joorabchian. De twee zaakwaarnemeres van Neres hebben ook Everton-spelers Richarlison en Bernard in hun stal, wat een voordeel kan zijn voor The Toffees.

De aanvaller van Ajax lijkt zelf wel open te staan voor een transfer naar Engeland. Zijn vriendin (model Kira Winona) is in verband met haar werk voornamelijk in London te vinden.

En zeg nou eerlijk, wij zouden precies hetzelfde doen! Toch?

René: '43 Miljoen voor Neres? 40 Is ook zat!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.