Terug

Volg Vandaag Inside

Brands 3 jaar langer door bij Everton

Brands 3 jaar langer door bij Everton

20 apr 2021, 15:00

Marcel Brands blijft voorlopig bij Everton werken. Het bestuur van de Engelse voetbalclub verlengde woensdag het contract met de Nederlandse technisch directeur met 3 jaar, tot de zomer van 2024.

'Het was al een tijdje duidelijk ​​dat Marcel en ik zouden gaan zitten om te praten over een nieuw contract. Met de zegen van Farhad kostte het ons ongeveer één aflevering van Z-Cars om tot overeenstemming te komen', grapte voorzitter Bill Kenwright over een in de jaren zestig en zeventig populaire Britse politieserie.

Farhad is de Iraanse zakenman Farhad Moshiri, de grootaandeelhouder van Everton. 'Marcel is niet alleen uitstekend in zijn werk, hij heeft ook een uitstekende werkrelatie met Carlo Ancelotti, met de bestuursvoorzitter en met mij. Het was belangrijk om de structuur en stabiliteit die we de afgelopen jaren hebben neergezet te behouden', vervolgde Kenwright.

De 59-jarige Brands is bezig aan zijn derde seizoen bij Everton. Daarvoor was hij 8 jaar lang technisch manager bij PSV. Hij werkte ook bij AZ en RKC Waalwijk.

Everton staat momenteel op de achtste plaats in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.