Terug

Volg Vandaag Inside

Brama blijft bij Twente na verontschuldiging Boschker

Brama blijft bij Twente na verontschuldiging Boschker

6 juli 2020, 12:00

Twente-icoon Wout Brama is ook aankomend seizoen nog speler van de Tukkers. De 33-jarige middenvelder heeft zijn contract met één jaar verlengd. Enkele maanden terug had Brama nog een conflict met keeperstrainer Sander Boschker, dat conflict lijkt inmiddels opgelost.

'Ik denk dat ik absoluut nog van waarde kan zijn voor de nieuwe ploeg. Ik zal in ieder geval alles doen wat in mijn mogelijkheden ligt om het tot een succesvol seizoen te maken. Gelukkig heb ik vorige week met Sander Boschker de problemen van vorig seizoen uit kunnen praten. De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek met supporters na afloop bij FC Emmen werd neergezet vond ik niet kunnen. Ik zet daar nu een streep onder, dat ligt achter ons. We gaan verder, we hebben elkaar hard nodig. Ik heb er heel veel zin in,' meldt Brama op de website van FC Twente.

Keeperstrainer Sander Boschker heeft in het gesprek zijn excuses aangeboden voor de uitspraken die hij maakte over zijn oud-ploeggenoot. 'Vorige week hebben Wout en ik elkaar inderdaad uitgebreid gesproken. De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek over Wout heb gesproken was niet goed. Het beeld dat ik van Wout heb geschetst was niet correct. Dat heb ik met Wout kunnen bespreken en ik heb daarvoor mijn excuses aangeboden. We hebben afgesproken om het achter ons te laten. Het is mooi dat Wout voor de club behouden blijft.'

René kwam niet meer bij na een interview van FC Twente-algemeen directeur Paul van der Kraan. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.