Terug

Volg Vandaag Inside

Bram van Polen gaat tóch door en tekent bij nieuwe club

14 mei 2024, 09:10

Bram van Polen gaat toch nog een jaartje voetballen voor VVOG, de club uit Harderwijk waar hij zijn opleiding heeft genoten. De 38-jarige verdediger, die na zeventien seizoenen vertrekt bij PEC Zwolle, wil nog minimaal een seizoen voor de club uit de vierde divisie spelen.

"Ik heb het er thuis wel een paar keer over gehad met mijn vrouw Lotte", vertelt hij op de website van zijn favoriete amateurclub. "We keken er namelijk samen enorm naar uit om de weekenden weer eens lekker voor onszelf te hebben zonder allerlei voetbalverplichtingen. Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik mijn carrière op De Strokel zou afsluiten. We hebben echter een mooi compromis weten te sluiten: maximaal zeventien wedstrijden per seizoen en niet vaker dan één keer trainen per week. De trainer kon zich daar goed in vinden en de andere jongens uit het team ook."

Van Polen speelt komende zondag zijn laatste profwedstrijd, thuis tegen FC Twente. De verdediger won in 2014 als aanvoerder van PEC Zwolle de KNVB-beker en Johan Cruijff Schaal. Van Polen verliet VVOG op 19-jarige leeftijd voor Vitesse en vertrok twee jaar later naar PEC Zwolle.

Bram van Polen was onlangs te gast bij Veronica Offside. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.