Terug

Volg Vandaag Inside

Bozenik maakt zaterdag zijn debuut in basis Feyenoord

Bozenik maakt zaterdag zijn debuut in basis Feyenoord

20 feb 2020, 15:41

Feyenoordtrainer Dick Advocaat kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard niet beschikken over spits Nicolai Jørgensen. De Deense aanvaller heeft last van een blessure aan zijn teen.

Daardoor krijgt spits Robert Bozenik, die in de winterstop door de Rotterdammers werd aangetrokken, zijn eerste basisplaats, vertelde Advocaat tijdens een persconferentie. De Slowaak scoorde afgelopen zondag de winnende treffer in de met 3-4 gewonnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Het was zijn eerste officiële doelpunt in dienst van Feyenoord.

Ook middenvelder Oguzhan Özyakup en verdiger Eric Botteghin, zijn zaterdag afwezig. Zij ontbraken tegen PEC ook al met blessures. De Braziliaanse centrale verdediger wordt waarschijnlijk weer vervangen door de Fransman Edgar Ié.

Ook Luis Sinisterra is niet bij. De Colombiaanse aanvaller liep een zware knieblessure op in Zwolle en staat minimaal tot het einde van het seizoen aan de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.