Terug

Volg Vandaag Inside

'Bozenik en Jørgensen hopen op Van Persie als spitsentrainer'

'Bozenik en Jørgensen hopen op Van Persie als spitsentrainer'

11 juli 2020, 16:20

Feyenoord-spitsen Robert Bozenik en Nicolai Jørgensen hopen volgens De Telegraaf dat Robin van Persie komend seizoen met hen aan de slag gaat als spitsentrainer. Van Persie begon daar begin dit jaar mee tot alles werd stilgelegd door het coronavirus.

Er zou intern bij Feyenoord nog worden gesproken over het aanstellen van de oud-speler van Feyenoord. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal verschijnt ook vaak als analist bij de Engelse Premier League. Voor die werkzaamheden verkeert Van Persie vaak een deel van de week in Londen.

Bozenik ziet Van Persie als zijn allergrootste idool. Andersom was Van Persie bij de trainingen onder de indruk van de enorme drive van de Slowaakse aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.