Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham-middenvelder Dier belaagt fan op tribune

Tottenham-middenvelder Dier belaagt fan op tribune

5 mrt 2020, 11:43

Eric Dier is na de nederlaag in de FA Cup tegen Norwich City boos de tribunes op geklommen. Dier sprong over de boarding en klom over heel wat rijen stoelen naar boven, duidelijk op zoek naar een bepaalde supporter. Dier moest door stewards en andere toeschouwers worden tegengehouden.

"Wat Eric heeft gedaan kunnen wij als professionals niet doen, maar iedereen zou in deze omstandigheden waarschijnlijk wel hetzelfde gedaan hebben", zei trainer José Mourinho van de Spurs. "Ik begrijp hem dus wel." Een supporter in het betreffende vak zou Dier hebben beledigd. Het broertje van de Engelse international stond toevallig in de buurt en zou ruzie hebben gekregen met de betreffende fan. Dier zag dat en ging zichtbaar woedend verhaal halen. Mogelijk komt hem dat op een straf van de Engelse bond te staan.

"Als iemand je beledigt en je familie raakt daarbij betrokken, in dit geval een jonger broertje, dan zou iedereen waarschijnlijk hetzelfde doen. Maar wij als profs kunnen zoiets niet doen", zei Mourinho.

Granit Xhaka moest eerder dit seizoen bij Arsenal zijn aanvoerdersband inleveren, nadat hij zich verbaal had misdragen richting de eigen fans. Wat Mourinho betreft, neemt Tottenham geen stappen tegen Dier. "Als de club dat wel zou doen, ben ik het daar niet mee eens."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.