Terug

Volg Vandaag Inside

Boze trainer Faber: dit heb ik nog nooit meegemaakt

Boze trainer Faber: dit heb ik nog nooit meegemaakt

24 jan 2020, 00:25

Ernest Faber was donderdag woedend na de uitschakeling van PSV in het bekertoernooi tegen NAC Breda (2-0). "Dit was PSV onwaardig. Je moet trots zijn om voor PSV te spelen. Straal dat uit. Natuurlijk ben ik pissig", zei de trainer.

Het bekertoernooi moest juist nog iets van het seizoen van PSV maken. Dat was niet te zien, vond Faber. "Ik ben dertien jaar aan de club verbonden. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Pak je verantwoordelijkheid, laat zien wat je waard ben. Doe het uiterste er iets van te maken. Ik heb dat niet gezien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.