Terug

Volg Vandaag Inside

Boze supporters FC Twente pakken standbeeld Boschker in met vuilniszakken

Boze supporters FC Twente pakken standbeeld Boschker in met vuilniszakken

12 feb 2020, 14:26

Er lijkt een breuk te ontstaan tussen supporters van FC Twente en clubicoon Sander Boschker. De assistent-trainer van de Enschedese club liet zich dinsdag na de nederlaag tegen FC Emmen negatief uit over Wout Brama.

'Wout denkt dat hij hier de man is. Als jullie hem zo blijven toezingen dan gaat hij nog meer in zichzelf geloven. Wout zorgt voor wrijving. Hij beïnvloedt jongens door zijn manier van praten en zijn gedrag.'

Supporters van FC Twente lijken nu de kant van Wout Brama te kiezen. Een aantal fans hebben het standbeeld van Boschker bij het stadion van FC Twente onder handen genomen. Het standbeeld, dat de oud-doelman kreeg voor zijn staat van dienst bij FC Twente, is ingepakt met vuilniszakken.

Op Twitter krijgt de actie weinig bijval. Andere supporters van FC Twente noemen de vuilniszakkenactie ‘kinderachtig’ en ‘triest'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.