Terug

Volg Vandaag Inside

Boze supporter confronteert Valentijn met foute voorspelling van Ajax - Benfica

Boze supporter confronteert Valentijn met foute voorspelling van Ajax - Benfica

18 mrt 2022, 18:30

Een supporter van Ajax heeft na de Champions League-uitschakeling tegen Benfica (0-1) verhaal gehaald bij Valentijn Driessen. De Ajax-fan wees de Chef Voetbal van de Telegraaf erop dat hij had voorspeld dat de Amsterdammers de wedstrijd met 3-1 zouden winnen. 

‘Ik kwam van de tribune af en werd in het trappenhuis van de ArenA in een keer aangesproken door een jongen van een jaar of 17’, vertelt Valentijn in de voetbalpodcast Kick-off. De jonge Ajax-aanhanger confronteerde Valentijn met zijn voorspelling, die de journalist in een eerdere aflevering van de voetbalpodcast deed. ‘Jij zei toch dat het 3-1 zou worden? Ze hebben met 1-0 verloren, maar jij zei dat het 3-1 zou worden!’, had de jongen na afloop van Ajax - Benfica geroepen.

Valentijn wist niet wat hij meemaakte. ‘Hij werd zowaar een beetje boos op mij omdat ik een verkeerde voorspelling had gedaan. Dat was een hele rare gewaarwording, een hele vreemde ervaring’, lacht de voetbalkenner. ‘Hij ging mij verantwoordelijk stellen voor de uitslag omdat ik de verkeerde uitslag had voorspeld. Waar gaat dit over?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.