Terug

Volg Vandaag Inside

Bouw nieuw stadion Chelsea opnieuw uitgesteld

Bouw nieuw stadion Chelsea opnieuw uitgesteld

28 mrt 2020, 19:48

De bouw van het nieuwe stadion van Chelsea is door de club opnieuw uitgesteld. De bouwvergunning voor een nieuw stadion loopt namelijk op 31 maart af.

De Londense club laat in een bericht op de website weten dat 'de bouwvergunning die verkregen is voor een nieuw stadion op 31 maart 2020 afloopt.'

'We zijn al onze fans en belanghebbenden dankbaar voor hun geduld en begrip in deze kwestie. We zullen onze opties voor een nieuw stadion blijven overwegen zodra de economische omstandigheden verbeterd zijn.'

In mei 2018 besloten de Londenaren de bouw ook al uit te stellen. Toen werd 'het slechte investeringsklimaat' als voornaamste reden aangevoerd. Wytse van der Goot maakte daar destijds een reportage van.

Het nieuwe stadion moet op de plek van het huidige Stamford Bridge komen. De bouw zou zo'n 600 miljoen euro gaan kosten.

VIDEO - Opmerkelijk! Verbouwing Stamford Bridge uitgesteld na klacht lichtinval

Verbouwing Stamford Bridge uitgesteld na klacht lichtinval
2:52
Verbouwing Stamford Bridge uitgesteld na klacht lichtinval

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.