Terug

Volg Vandaag Inside

Bouke krijgt bijzonder verzoek van Gerard Ekdom na live optreden bij Radio 10

17 feb 2023, 11:40

Bouke en The ElvisMatters Band waren vrijdagochtend te gast bij Ekdom in de Morgen op Radio 10, waar ze onder andere 'Guitar Man' live speelden. Na het optreden had dj Gerard Ekdom een bijzonder verzoek: "Waanzinnig. Bouke, je moet één ding weten: als ik dit nummer draai op de radio, vind ik hem altijd veel te kort. Dus ik draai 'm altijd twee keer. Hij moet altijd twee keer, dus doe 'm gewoon nog een keer!" Dat hoefde Bouke geen twee keer te horen, en dus speelde hij 'Guitar Man' twee keer achter elkaar!

Afgelopen maandag waren Bouke en The ElvisMatters Band te gast bij Vandaag Inside, waar ze zorgden voor een knallende opening van de uitzending. Bekijk het in de video hieronder!

Bouke & ElvisMatters Band zorgen voor knallende opening Vandaag Inside
4:41
Bouke & ElvisMatters Band zorgen voor knallende opening Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.