Terug

Volg Vandaag Inside

Bouke, favoriet van Johan Derksen, bereikt finale van The Tribute: Battle of the Bands

Bouke, favoriet van Johan Derksen, bereikt finale van The Tribute: Battle of the Bands

5 feb 2023, 17:31

Johan Derksens favoriete deelnemer van het SBS 6-programma The Tribute: The Battle of the Bands, Bouke Scholten, heeft de finale bereikt door een geweldige imitatie van een icoon in de muziekwereld.

Zaterdagavond was de halve finale van de talentenjacht waar coverbandjes met elkaar strijden. Bouke verpletterde de jury met daarin onder andere Angela Groothuizen. Het zangtalent deed een imitatie van Elvis Presley samen met zijn Elvismattersband. Zij vertolkten het nummer Suspicious minds.

Bouke en zijn band speelden de pannen van het dak. Jurylid Spike was tijdens het optreden zo druk met dansen dat hij vergat te jureren, daarom beoordeelde hij het optreden, slechts met een acht.

Bekijk hieronder het optreden van de halve finale. De finale van The Tribute: The Battle of the Bands is zaterdag 11 februari om 20:00 te zien op SBS 6.

Bouke & The Elvis Matters Band - Suspicious Minds
2:29
Bouke & The Elvis Matters Band - Suspicious Minds

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.