Terug

Volg Vandaag Inside

Bouke en Elvis Matters band met nieuwe show naar Ziggo Dome

25 jan 2024, 11:31

Bouke & The Elvis Matters band geeft op zondag 20 april 2025 opnieuw een show in de Ziggo Dome. Viva Las Vegas, waarin de band 'diverse Vegas-iconen tot leven laat komen', is de opvolger van de It's Now Or Never-concerten waarmee de groep in april tweemaal in de Amsterdamse concertzaal staat.

"Trek je beste glitterpak aan, laat je innerlijke high roller los en bereid je voor op een avond vol muzikale opwinding en energie!", aldus Bouke Scholten.

De Drentse Scholten werd bekend toen hij in 2009 het RTL4- programma Waar is Elvis? won. Tijdens het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands maakte hij in 2023 met zijn Bouke & The Elvis Matters Band opnieuw indruk met zijn vertolking van Elvis Presley. Kaarten voor de nieuwe show gaan vrijdag in de verkoop.

Bouke trad onlangs op bij De Oranjewinter, waar hij het publiek betoverde met 'Are You Lonesome Tonight.' Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.