Terug

Volg Vandaag Inside

Botteghin twijfelgeval voor kwartfinale beker

Botteghin twijfelgeval voor kwartfinale beker

12 feb 2020, 15:26

Eric Botteghin is het enige twijfelgeval bij Feyenoord voor het kwartfinaleduel met sc Heerenveen donderdag in de KNVB-beker. De Braziliaanse verdediger is geblesseerd, meldde coach Dick Advocaat in aanloop naar de wedstrijd in het Abe Lenstra-stadion.

De verdedigers Ridgeciano Haps en Sven van Beek zijn weer volledig fit en maakten al hun eerste speelminuten bij de beloften, maar Advocaat zal zijn basisopstelling vermoedelijk niet wijzigen. "Deze groep heeft veertien wedstrijden niet verloren van de vijftien die we hebben gespeeld. De jongens die er nu staan, hebben niet de indruk gemaakt dat ik ze eruit moet laten", aldus Advocaat. "Dat is vervelend voor de jongens die nu terugkomen, maar we bekijken dit over een langere termijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.