Terug

Volg Vandaag Inside

Botman hekelt arbitrage: 'In de herhaling zie je dat Blind het expres doet'

Botman hekelt arbitrage: 'In de herhaling zie je dat Blind het expres doet'

26 feb 2021, 00:13

Sven Botman stelt dat de arbitrage een groot aandeel heeft in de uitschakeling van Lille OSC in de Europa League. De verdediger ging tijdens een duel met Daley Blind bij de 1-0 van Ajax naar de grond en had gerekend op een fluitje van de scheidsrechter.

Botman werd geblokt door Blind, waardoor Davy Klaassen de 1-0 binnen kon koppen.'Ik denk dat het genoeg is voor een overtreding. Als je de herhaling ziet, zie je ook dat hij het expres doet’, vertelt Botman tegen ESPN. 'Hij kijkt van tevoren naar mij dus volgens mij is het gewoon een overtreding'.

Botman vindt dat de scheidsrechter wel had mogen fluiten na het duel met Blind. 'De scheidsrechter liet veel doorgaan, maar dit soort dingen dan weer niet. Vorige week werd er een discutabele strafschop gegeven aan Ajax en nu dan weer niet. Het viel een beetje de kant van Ajax op.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.