Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz zit met Leverkusen op de goede weg

Bosz zit met Leverkusen op de goede weg

26 jan 2019, 21:59

WOLFSBURG (ANP) - Trainer Peter Bosz beseft dat hij bij Bayer Leverkusen goud in handen heeft. ,,Hier zit een tevreden trainer'', zei Bosz na de overtuigende zege bij VfL Wolfsburg (0-3). ,,We zitten op de goede weg. Vorige week tegen Borussia Mönchengladbach verloren we weliswaar, maar speelden we wel al goed. Nu hebben we tegen een heel goede tegenstander weer sterk gespeeld.''

De statistici noteerden liefst vijftien schoten van Leverkusen op het doel van Wolfsburg. De laatste keer dat een ploeg in de Bundesliga zo vaak op doel schoot, was Bayern München in oktober 2012. ,,We kregen waanzinnig veel kansen en hebben 'slechts' drie doelpunten gemaakt'', zei Bosz, die alleen ontevreden was over het vele balverlies van zijn ploeg in de eerste helft.

De Apeldoorner beschikt over een elftal met heel wat grote talenten. Eén van hen, Kai Havertz, opende de score uit een strafschop. ,,Je hoeft geen voetbalkenner te zijn om te zien dat hij een superspeler is. We willen aanvallend en met lef spelen, van achteruit opbouwen en de tegenstander laten lopen. Een speler als Kai in je ploeg, maakt dat een beetje makkelijker.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.