Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz ziet Leverkusen gelijkspelen in Rusland

Bosz ziet Leverkusen gelijkspelen in Rusland

14 feb 2019, 22:05

KRASNODAR (ANP) - Met Peter Bosz als trainer op de bank is Leverkusen de knock-outfase van de Europa League begonnen met een gelijkspel tegen FC Krasnodar. In Rusland eindigde de eerste ontmoeting in 0-0.

Als gebruikelijk liet Bosz zijn elftal offensief spelen en dat leverde de nodige kansen op. In de counter liet Krasnodar, dat in eigen land wegens de winterstop momenteel niet voetbalt, zich ook niet geheel onbetuigd.

Bosz bereikte in 2017 met Ajax de finale van de Europa League. In Stockholm was Manchester United, destijds nog onder leiding van José Mourinho, met 2-0 te sterk.

Stefan de Vrij won donderdag met Inter wel een uitwedstrijd. Dat gebeurde bij Rapid Wien, 1-0. De Argentijn Lautaro Martínez maakte in Oostenrijk vlak voor rust uit een strafschop het doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.