Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz wint met Leverkusen voor derde keer op een rij

Bosz wint met Leverkusen voor derde keer op een rij

26 jan 2020, 21:02

Peter Bosz heeft met Bayer Leverkusen voor de derde keer op een rij gewonnen. In eigen huis werd hekkensluiter Fortuna Düsseldorf met 3-0 verslagen.

Kai Havertz, Lars Bender en Lucas Alario waren trefzeker voor de nummer 5 van de Bundesliga. Havertz nam vlak voor rust met een kopbal de 1-0 voor zijn rekening en in de 79e minuut maakte Bender uit een corner de 2-0. Voor Bender was het pas zijn eerste doelpunt van het seizoen. Vlak voor tijd schoot invaller Alario de 3-0 binnen uit een strafschop.

Het is de eerste keer dit seizoen dat Leverkusen een reeks van drie zeges neerzet. Vorige week werd de uitwedstrijd tegen Paderborn met 4-1 gewonnen, voor de winterstop het uitduel met Mainz met 1-0.

Düsseldorf heeft in uitwedstrijden pas vijf punten verzameld. Alleen bij Werder Bremen werd tijdens de eerste speelronde gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.