Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz wil bij Bayer de echte Bosz laten zien

Bosz wil bij Bayer de echte Bosz laten zien

4 jan 2019, 15:06

LEVERKUSEN (ANP) - Peter Bosz is blij terug te mogen keren in de Duitse voetbalcompetitie. ,,Ik wilde graag weer in de Bundesliga werken. Ik was nog niet klaar, de tijd was te kort. Ik denk dat de mensen in Duitsland de echte Peter Bosz nog niet gezien hebben'', zei de Nederlandse trainer vrijdag bij zijn aanstelling als coach van Bayer Leverkusen.

De nu 55-jarige Bosz ging in de zomer van 2017 aan de slag als trainer van Borussia Dortmund. In december van dat jaar ontsloeg de clubleiding hem toen Dortmund voor de achtste keer op rij een wedstrijd in de Bundesliga niet won. ,,Alle fouten die ik in die periode gemaakt heb, mag ik hier niet meer maken'', stelde de Apeldoorner vrijdag. ,,Het doel is om met Leverkusen Europees voetbal te halen. En als we vanaf nu alle wedstrijden winnen, zit er zelfs nog meer in. We hebben nog maar twee weken tot de herstart van de competitie. Dat is weinig tijd. Het wordt hard werken.''

Leverkusen staat halverwege de competitie op de negende plaats. Nummer drie Borussia Mönchengladbach is over ruim twee weken de eerstkomende opponent voor het team van Bosz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.