Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz vreest zware knieblessure Fosu-Mensah

Bosz vreest zware knieblessure Fosu-Mensah

28 feb 2021, 23:53

Bayer Leverkusen moet het mogelijk lange tijd stellen zonder Timothy Fosu-Mensah. Trainer Peter Bosz vreest een ernstige knieblessure bij de 23-jarige verdediger. "Ik hoop dat het niet waar is, maar ik ben bang dat het weer iets met de kruisband is", zei Bosz na de thuisnederlaag tegen SC Freiburg (1-2).

Fosu-Mensah viel vlak voor de rust geblesseerd uit. De drievoudig international van Oranje kwam deze winter over van Manchester United en stond de afgelopen vijf wedstrijden in de Bundesliga steeds in de basis. "Dat zou dan al de derde speler zijn van dit seizoen", aldus Bosz, die de Braziliaan Paulinho vanwege gescheurde kruisbanden het hele seizoen al moet missen en eind januari ook Julian Baumgartlinger zag wegvallen met een kruisbandblessure.

Fosu-Mensah liep in april 2019 ook een zware knieblessure op en was maandenlang niet inzetbaar bij Manchester United. "Maar dit keer is het de andere knie", wist Bosz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.