Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz verslaat Bayern München met Leverkusen

Bosz verslaat Bayern München met Leverkusen

2 feb 2019, 18:35

LEVERKUSEN (ANP) - Trainer Peter Bosz heeft met Bayer Leverkusen een knappe overwinning geboekt op Bayern München. De ploeg van Bosz stond halverwege met 1-0 achter, maar trok de wedstrijd in de eigen BayArena na rust naar zich toe: 3-1. Leverkusen maakte zo een einde aan de zegereeks van Bayern, dat zeven duels op rij had gewonnen in de Bundesliga.

Bosz debuteerde twee weken geleden bij Leverkusen met een nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach (0-1). Vorige week boekte zijn elftal een overtuigende zege bij VfL Wolfsburg (0-3). Dankzij de winst op Bayern München klom Leverkusen naar de zevende plek, met dertig punten uit twintig wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.