Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz: veel zin om aan Bundesliga te beginnen

Bosz: veel zin om aan Bundesliga te beginnen

18 jan 2019, 17:33

LEVERKUSEN (ANP) - Peter Bosz maakt zaterdag, 406 dagen na zijn ontslag bij Borussia Dortmund, zijn rentree als coach in de Bundesliga. ,,Het doet me heel goed hier te zijn en ik ben blij dat de competitie weer van start gaat", keek de nieuwe trainer van Bayer Leverkusen vooruit op het duel met Borussia Mönchengladbach. ,,Wedstrijden spelen is toch het mooiste dat er is."

Leverkusen begint de tweede seizoenshelft als de nummer negen van de Bundesliga. ,,Bayer wil aanvallend en attractief spelen. Daarom hebben ze mij gevraagd of ik hier trainer wilde worden", zei Bosz, die achttien maanden geleden al eens was benaderd door de club uit Leverkusen. ,,Ik had toen al een heel positief beeld van Bayer."

Bij Dortmund begon Bosz vorig seizoen heel succesvol. Van Mönchengladbach werd zelfs met 6-1 gewonnen. ,,We zijn gewaarschuwd voor de manier waarop Bosz zijn ploeg laat spelen", had verdediger Matthias Ginter van Mönchengladbach al gezegd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.