Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz prijst karakter van spelers Leverkusen

Bosz prijst karakter van spelers Leverkusen

2 feb 2019, 20:43

LEVERKUSEN (ANP) - Trainer Peter Bosz genoot zaterdag van het spel van 'zijn' Bayer Leverkusen. ,,Er was genoeg te zien, het was denk ik leuk om naar te kijken'', zei Bosz na de knappe zege op Bayern München (3-1). ,,Het spel golfde op en neer, dat krijg je als je aanvallend voetbal wil spelen. De spelers lieten hun hoofd niet hangen na de eerste helft. In de tweede helft hebben we met lef gespeeld.''

Leverkusen wist na rust een achterstand om te draaien. ,,Ik ben trots op de ploeg'', zei Bosz. ,,Dit is een belangrijke zege, ook voor het zelfvertrouwen. Maar het zijn nog steeds maar drie punten. We zijn op de goede weg, al is die weg nog lang. Eerlijk gezegd vond ik dit niet onze beste wedstrijd, tegen Borussia Mönchengladbach vond ik ons beter spelen. Maar het is heerlijk om van de kampioen van de afgelopen jaren te winnen.''

Voor Bosz was het wel een smetje op de zege dat zijn toptalent Kai Havertz vlak voor rust geblesseerd van het veld moest. ,,Dat kan wel een tijdje duren'', zei technisch directeur Rudi Völler van Leverkusen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.