Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz pijnlijk onderuit met Leverkusen, primeur voor Zeefuik

Bosz pijnlijk onderuit met Leverkusen, primeur voor Zeefuik

21 mrt 2021, 18:36

Peter Bosz blijft met Leverkusen punten verspelen in de Bundesliga. De subtopper ging bij degradatiekandidaat Hertha BSC pijnlijk onderuit: 3-0. De eindstand stond na amper een half uur al op het scorebord. Deyovaisio Zeefuik opende in de 4e minuut de score met een wegdraaiend schot in de verre hoek. Het was voor de voormalige verdediger van Ajax en FC Groningen zijn eerste goal in de Bundesliga. Matheus Cunha en Jhon Córdoba kwamen namens de thuisclub eveneens tot scoren.

Bij het schotloze Leverkusen ging verdediger Jeremie Frimpong in de 72e minuut naar de kant. Voor Bosz was het zijn derde nederlaag in de laatste vier competitiewedstrijden. Leverkusen staat op de zesde plek, die nog net goed is voor Europees voetbal. Nummer 7 Union Berlin heeft 2 punten minder dan de club van Bosz. Hertha BSC klom naar de veilige veertiende plaats op de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.