Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz nog altijd niet gepolst door Ajax

Bosz nog altijd niet gepolst door Ajax

10 apr 2023, 09:20

Peter Bosz is nog niet gepolst door Ajax voor de functie van hoofdtrainer. Bosz zei vorige week bij Rondo dat hij zou gaan praten met de Amsterdamse club als ze zouden bellen. Bij Studio Voetbal liet Bosz een kleine week later weten dat hij niet gebeld was.

De trainer, die in seizoen 2016-2017 de leiding had over de hoofdmacht van Ajax, zei wel open te staan voor een gesprek. "Als Ajax belt, ga ik praten", zei Bosz.

Bosz zit al een poosje zonder club. Hij werd in oktober van afgelopen jaar ontslagen bij Olympique Lyon. Hij was eerder coach van Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en voor Ajax bij Maccabi Tel Aviv en Vitesse.

Ajax is ook nog op zoek naar een vervanger voor Marc Overmars, de directeur voetbalzaken die 14 maanden geleden vanwege grensoverschrijdend gedrag moest vertrekken. Volgens verschillende media is de club dicht bij een akkoord met Duitser Sven Mislintat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.